Не купуйте до свят! В Україну завезли десятки тонн небезпечних помідорів (фото)

До Вінниці привезли 20 тонн заражених помідорів. Томати були з черв'яками. Їх помітили фітосанітарні інспектори при проведенні фітосанітарного контролю, передають Патріоти України.

"В митниці призначення - митний пост "Вінниця-Центральний" Вінницької області у вантажі помідорів вагою 20 тонн було виявлено карантинний організм – південноамериканська томатна міль (Tuta аbsoluta Meyr)", - повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Заражений вантаж надійшов з Туреччини. Томати повернули до країни-експортера. "З метою недопущення подібних випадків, до країни-експортера Турецька Республіка буде надіслано нотифікаційне повідомлення про невідповідність вантажу фітосанітарним вимогам України" - йдеться у повідомленні.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...