Не купуйте на ці дати квитки: Астролог назвав "чорні дні" липня

Протягом кількох днів липня все буде йти не так, як хотілося бабо заплановано.

Астролог Влад Росс спрогнозував, що у липні 2020 найнесприятливіші дні – 20 та 21 число, передають Патріоти України.

У ці дні Сонце буде в опозиції до планети перешкод та великого нещастя – Сатурна, розповів експерт. За його словами, 20-21 липня все буде йти не так, як хотілося б, буде гальмуватися, будуть непорозуміння, перешкоди та затримки.

"Ці два дні будуть суцільними труднощами... У ці два дні будуть масштабні пробки, серйозні запізнення, а, купивши квиток на літак на ці дні, ви ризикуєте нікуди не полетіти зовсім", – попередив експерт.

Росс додав, що у ці дні все буде чудово у романтичних та любовних справах, оскільки Венера буде перебувати у знаку Близнюки. "У липні буде безліч нових вдалих знайомств, зокрема, в Інтернеті. Люди, особливо народжені під знаком Близнюків, у другому місяці літа можуть зустріти свою другу половину", – сказав він.


Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...