Не купуйте це, бо небезпечно! В Україну завезли дитячі товари з отруйною речовиною

В Україні знайшли небезпечну речовину в силіконовому посуді, призначеному для дітей. Ці товари вимагають негайно вилучити, назвавши виробника і шляхи доставки їх в країну. Про це повідомили в прес-службі Держпродспоживслужби, передають Патріоти України.

Небезпечна знахідка виявлена управлінням Держпродспоживслужби в Київській області. У силіконовому посуді для дітей наприкінці липня знайшли летючі органічні компоненти (1,6%).

"Товари експортувалися з Китаю (виробник: Shenzhen Kean Silicone Product Co., Ltd., Shenzhen) через Данію (вантажовідправник: FB Trading ApS, Hinnerup) до України (отримувач: ФОП Кравченко Владислав, вул. Героїв України, 77 кв. 50, м. Світловодськ, Кіровоградська обл., 27500)", - йдеться в повідомленні.

У Держпродспоживслужбі закликали негайно вилучити продукцію з обігу, після чого письмово проінформувати компетентні органи про "виявлення невідповідності в термін не більше двох робочих днів".

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...