Не кисневий балон: Що стало причиною вибуху в чернівецькій лікарні

Застуник голови Чернівецької облдержадміністрації Наталія Гусак спростувала інформацію про те, що для сьогоднішній вибух у лікарні для хворих на коронавірус стався через кисневий балон. Про це повідомляє місцеве видання «Молодий буковинець», передають Патріоти України.

Водночас міський голова Чернівців Роман Клічук на місці події повідомив журналістам, що «найімовірніше, сталося загоряння на місці хворого». «Версія з кип'ятильником теж відкинута», - сказав Клічук. Він додав, що пожежа виникла, «коли всі в палаті відпочивали».

«Через що це сталося, невідомо. Чи він палив, чи вилив на себе спирт і загорівся... Швидше за все, друга версія», - сказав міський голова.

Нагадаємо, у Чернівецькій міській лікарні №1, що на вулиці Рівненській, сталася пожежа, внаслідок якої загинув один пацієнт медзакладу.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...