Не лише в ТЦК: Куди ще можна прийти з повісткою для звірки облікових даних

Українці, які отримали повістки для звірки облікових даних, можуть звернутися з ними не тільки до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Прийти з такою повісткою можна й до рекрутингових центрів, де триває набір до лав Сил оборони України. Про це 26 квітня в ефірі телемарафону "Єдині новини" сказав уповноважений представник Міністерства оборони України з питань рекрутингу Олексій Бежевець, передають Патріоти України.

"Навіть якщо в тебе є повістка – це ніяк не забороняє (прийти в рекрутинговий центр. – Ред.), у тебе є можливість прийти і себе знайти, зрозуміти, на яку вакансію ти ще можеш податися, підібрати для себе", – зазначив він.

Бежевець уточнив, що йдеться про випадки, коли в людини на руках саме повістка для звірки облікових даних. Тоді вона може прийти до центру й пошукати для себе вакансію або місце в конкретній бригаді на конкретну посаду. "Не говоримо про повістку, коли людина вже пройшла ВЛК і вже фактично готова до відправлення в частину, ні", – сказав представник Міноборони.

Залужний зворушив українців публікацією архівного фото в соцмережі

четвер, 9 травень 2024, 20:40

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, якого 9 травня президент Зеленський призначив послом України у Великій Британії, опублікував у соцмережі архівне фото з тих часів, коли він тільки починав свою військову кар’єру. Публікація на Facebook в...

На вулицях стане суттєво темніше: У Києві починають економити світло через дефіцит електрики у мережі

четвер, 9 травень 2024, 18:50

У Києві через дефіцит в енергосистемі зменшать яскравість усіх ліхтарів у місті, що дозволить досягти загальної економії не менше 20%. Про це 9 травня повідомляє пресслужба КМДА. . Уточнюється, що повністю виключати усі ліхтарі ніхто не буде. Завдяки ...