Не має значення дівчинка чи хлопець: Віктор Павлік розповів, як назве дитину від молодої дружини і що панічно боїться пологів (відео)

Такі пологи будуть вперше: Віктор Павлік розповів, як назве дитину від молодої дружини

Віктор Павлік незабаром стане батьком в четвертий раз. 26-річна дружина 55-річного українського артиста Катерина Репяхова повинна народити в червні. З ім'ям малюка вже визначилися, його назвуть Мішею. Про це Павлік розповів в інтерв'ю Каті Осадчій у програмі "Світське життя".

Павлік зазначив, що назвати Мішею вони вирішили не тільки хлопчика, але і, якщо з'явиться дівчинка. При цьому артист зізнався, що це будуть перші партнерські пологи, але він цього боїться, тому ще не знає, чи хоче бути присутнім під час пологів.

"Я ніколи не був присутній на пологах. Не дай Бог, може, ще втрачу свідомість. Не знаю, як на це все дивитися. Ці пуповини, розрізання. Я ще не дозрів", - розповів співак.

Варто зазначити, що для дружини Павлика це будуть перші пологи. Катерина Репяхова заявила, що вони також планують урочисте весілля, яке запланували на листопад.

Нагадаємо, Віктор Павлік розсекретив стать майбутньої дитини. Артист зізнався, що вони з дружиною чекають хлопчика, і дуже сподіваються, що він з'явиться на світ 13 червня, в день народження Катерини Репяхової.

Відомий спортсмен, а нині боєць спецпідрозділу СБУ Стаховський назвав головну перевагу росіян і що цьому протиставити

субота, 4 травень 2024, 4:15

Легенда тенісу в Україні Сергій Стаховський служить у лавах СБУ з 2023 року. Бувши на різних ділянках фронту та аналізуючи ситуацію, він сказав, у чому Росія переважає Україну. Про це він розповів в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. З...

Депортації бути? У Чехії зробили заяву щодо українців призовного віку, які ухиляються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 3:25

Міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавський заявив, що його країна не підтримує позицію тих українських чоловіків, які намагаються уникнути мобілізації виїздом за кордон. Водночас визнав, що механізми держави обмеженні в питанні депортації таких люде...