Не мали права видавати постійні: В Ізраїлі затримали п'ятьох чиновників, причетних до видачі паспортів Пугачовій і Собчак, - ЗМІ

РосЗМІ повідомляють, що в Ізраїлі затримали п'ятьох співробітників Управління реєстрації населення, які причетні до видачі паспортів російській співачці Аллі Пугачовій і журналістці Ксенії Собчак. Слідчі допускають, що чиновники видали згаданим особам постійні паспорти, а, згідно із законодавством, повинні були видати тимчасові, передають Патріоти України.

Також були допущені порушення діючих норм в самій процедурі видачі. Наприклад, щоб оформити документ Примадонні, офіс управління відкрили у вихідний (17 квітня).

Собчак також з'явилася в офіс після його закриття, щоб її не помітили місцеві. Нові правила забороняють видавати росіянам паспорт на п'ять років, проте саме такий документ отримала Ксенія Анатоліївна.

Зазначимо, нещодавно ЗМІ повідомляли, що нового паспорта можуть позбавити Пугачову і Галкіна. Журналісти-розслідувачі з'ясували, що Галкін отримав паспорт, тому що в його роду є євреї, а Примадонні дали громадянство як законній дружині Максима.

Однак на право отримання громадянства можуть розраховувати тільки ті, хто не змінив іудаїзм на будь-яку іншу релігію. А, як відомо, Пугачова і Галкін повінчалися в православній церкві.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...