"Не мамкай! Шапка, зверху каска": Діалог українського військового з мамою підкорив інтернет (фото)

Український захисник Леонід Остальцев, позивний "Кульбаба", ветеран російського-української війни, засновник відомої мережі Veterano Group, який зараз воює з російськими окупантами, зворушив мережу фрагментом свого листування з мамою Наталією, передають Патріоти України.

В InstaStories військовий оприлюднив скріншот спілкування з мамою. Так, він надіслав їй свою фотографію з передової, а вона його "вилаяла" за відсутність шапки на голові: "Де шапка?"

Далі герой абсолютно по-дитячому і безпосередньо написав: "Ну маааам". "Не мамкай! Шапка, зверху каска", - відповіла українка синові. Той посміявся, а у відповідь написав: "Я несу смерть, мамо! Чого ти мене щимишь?" Однак жінка, як справжня мати, що переживає за свого сина, не відступила і видала: "Не бачу причин нести її без шапки".

Ось так, де б не знаходилися українські воїни, для своїх батьків вони завжди залишаються дітьми.
Пізніше Остальцев записав відео, в якому заспокоїв маму, що він у шапці.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...