"Не мамкай! Шапка, зверху каска": Діалог українського військового з мамою підкорив інтернет (фото)

Український захисник Леонід Остальцев, позивний "Кульбаба", ветеран російського-української війни, засновник відомої мережі Veterano Group, який зараз воює з російськими окупантами, зворушив мережу фрагментом свого листування з мамою Наталією, передають Патріоти України.

В InstaStories військовий оприлюднив скріншот спілкування з мамою. Так, він надіслав їй свою фотографію з передової, а вона його "вилаяла" за відсутність шапки на голові: "Де шапка?"

Далі герой абсолютно по-дитячому і безпосередньо написав: "Ну маааам". "Не мамкай! Шапка, зверху каска", - відповіла українка синові. Той посміявся, а у відповідь написав: "Я несу смерть, мамо! Чого ти мене щимишь?" Однак жінка, як справжня мати, що переживає за свого сина, не відступила і видала: "Не бачу причин нести її без шапки".

Ось так, де б не знаходилися українські воїни, для своїх батьків вони завжди залишаються дітьми.
Пізніше Остальцев записав відео, в якому заспокоїв маму, що він у шапці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...