Не міг дивитися на себе в дзеркало: Олег Винник зробив гучне зізнання

Олег Винник кардинально схуд після перенесеного коронавірусу. Співак розповів, як себе почуває і чим планує зайнятися в майбутньому. Підступна хвороба змусила виконавця завчасно зійти з дистанції "Танців з зірками". Він в інтерв'ю журналу "Viva!" розповів, чи планує повернутися на паркет у наступному сезоні передають Патріоти України.

Артист зізнався, що виграш на проекті ніколи не був його метою. Він прийшов на "Танці", щоб проявити себе в новому амплуа, але потім у нього з'явилися амбіції на шоу.

"Але на шляху можуть виникати непередбачені речі, наприклад, коронавірус. І це ніяка не відмазка, а гірка правда. Чесно кажучи, коли я захворів, то нудьгував по паркету. Зрозумів, як круто, що зі мною трапилася така історія. Спочатку, під час перших тренувань, довелося понервувати, тому що танці - це шок для тіла і мозку, не все відразу виходить. Але настав момент, коли на репетиціях я почав кайфувати і навіть час від часу дивитися на своє відображення в дзеркалі - дуже довго я цього робити не міг", - згадує артист.

Також він додав, що відчуває себе здоровим. Але не до кінця відновилася здатність відчувати запахи і смак їжі. Крім того, змінилося тіло. "Виникли почуття, яких раніше не було. Наприклад, я почав по-іншому відчувати своє тіло. М'язи стали набагато легше. За час участі в "Танцях з зірками" і в період хвороби в сукупності я втратив 10 кілограмів", - зазначив Олег Винник.

Е-кабінет військовозобов’язаного в Україні: Як його зареєструвати та чи замінить він похід до ТЦК

неділя, 19 травень 2024, 9:05

У суботу, 18 травня, в Україні почав почати працювати електронний кабінет військовозобов’язаного. Він є одним із нововведень, прописаних у нещодавно прийнятому законі про мобілізацію. Юрист компанії MORIS Ростислав Соботник розповів УП, як працюватиме ...

Варто знати: На які пільги можуть розраховувати дружини та діти учасників бойових дій та як їх оформити

неділя, 19 травень 2024, 8:39

В Україні родини військовослужбовців, які мають статус УБД, мають право на отримання пільг. Так, члени родини військового можуть отримати наступні пільги на комуналку:. • 75% знижка на газ, електроенергію та інші комунальні послуги (для інвалідів знижк...