Не міг передбачити ніхто: Олег Філімонов назвав вірогідну версію смерті онука

Родина одеського шоумена Олега Філімонова припускає, що його 15-річний онук Еван Григор міг померти через тромб, який відірвався. Вдень 30 березня хлопець раптово помер на баскетбольному майданчику місцевої школи. Зараз рідні чекають результати розтину, передають Патріоти України.

Як зазначив Філімонов у коментарі "Сегодня", смерть була миттєвою, при цьому онук ніколи не скаржився на здоров'я. "Це був здоровий 15-річний хлопчик, навчався у мореходці, часто грав у баскетбол", - уточнив він.

За словами очевидців, онук Філімонова присів відпочити після гри в баскетбол і незабаром впав без свідомості. Підоспілі медики намагалася реанімувати хлопця близько 40 хвилин, але всі зусилля виявилися безуспішними.

Історики б'ються над тлумаченнями перекладів: Як Київ ще називали іноземці понадь1000 років тому

вівторок, 14 травень 2024, 9:14

Столицю Русі-України у період першого розквіту знали по всій Ойкумені: від Багдаду до Кордови, від Ісландії до Єгипту, від Парижу до Єрусалиму. Кожна мова по-своєму коверкала слово "Київ". Але зберіглись назви, які не можуть розшифрувати історики. Гол...

Чи вірять українські біженці в Німеччині, Польщі та Чехії вірять у перемогу над Росією

вівторок, 14 травень 2024, 9:05

80% українських біженців, які нині мешкають у Німеччині, Польщі та Чехії, вірять, що у війні переможе України, з них повністю впевнені в цьому 40%. Джерело: результати опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного у квітні. Детал...