"Не місце на стадіоні": У збірній розповіли, яку заборону для України на "Євро-2024" запровадив УЄФА

Офіцер безпеки збірної України Андрій Таран розповів, що УЄФА забороняє українським уболівальникам проходити на стадіони Євро-2024 із фотографіями загиблих на війні проти Росії героїв, передають Патріоти України.

Поліцейський розкрив виданню "Чемпіон" деталі підготовки до поєдинків чемпіонату Європи, зізнавшись, що за день до матчу відбуваються організаційні наради, де вирішуються різноманітні питання безпеки.

"Наприклад УЄФА розповідає, що українська сторона звернулася з такими питаннями. Мовляв, ми згодні з цим, а з цим ні. Перед виїздом до Штутгарту ми написали листа УЄФА з проханням узгодити деякі позиції. Чекаємо на відповідь", - розповів Таран.

Водночас офіцер безпеки уточнив, що в Європейському союзі йдуть на зустріч стосовно майже всіх питань, пов'язаних зі спортом.

"Політичні та гасла з будь-якими проявами агресії категорично заборонені. Пам'ятаю, як свого часу УЄФА заборонив банер, на якому були намальовані козаки з шаблями. Зараз в Україні йде війна, є загиблі герої. УЄФА забороняє проходити на стадіон з їх фотографіями. Вони вважають, що їм не місце на стадіоні", - зазначив коп.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...