Не могла не знати про наслідки: Відома українська співачка, яка вперто мовчить про війну, роздратувала громадськість, бо знову заспівала російською

Відома українська виконавиця Гайтана, яку раніше захейтили через спілкування російською, вкотре нарвалася на критику. Виконавиця обурила українців своїм виступом у Бішкеку, Киргизстан, передають Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Річ у тім, що артистка виступила на концерті з російськомовною програмою, попри те, що у її творчому доробку є чимало україномовних пісень. Виступ відбувся 11 липня. Гайтана, окрім того, що мовчить про повномасштабне вторгнення, то тепер і співає російською. На сайті організаторів концерту зазначається, що артистка виконала свої найвідоміші треки, зокрема, "Он мой волшебник", "Самый лучший", "Кто я для тебя", "Дышу тобой".

"Діва Гайтана, голос 2000-х України, обирає не підтримувати свою країну своїми виступами, а їде в Бішкек, де співає російськомовні хіти. Вибір як мінімум незрозумілий. В описі концерту про українські хіти навіть не йдеться. Коли ти можеш бути дівою лише у тотальному мовчанні", – написали автори допису на каналі "Музвар".

Сама виконавиця поки що ніяк не коментувала свій скандальний виступ. Як відомо, після початку повномасштабного вторгнення Гайтана виїхала за кордон і, схоже, не планує повертатися в Україну.

Знаменитість не висвітлює події кривавої війни у своїх соцмережах. За останні 2 роки вона не дала жодного концерту в Україні. Де саме наразі живе Гайтана, достеменно невідомо. Але раніше ширилися чутки, що співачка перебуває у Швейцарії.


Благала про допомогу, але марно: В Італії знайшли мертвою 33-річну українку, над якою знущався співмешканець-росіянин

четвер, 18 липень 2024, 16:50

В Італії трагічно загинула 33-річна українка Марта-Марія Огризко після того, як впала на схилі недалеко від трейлера, де проживала з росіянином Іллею Б. Вона неодноразово ставала жертвою насилля з його боку, а перед смертю шість годин телефонувала й пи...

Ще одне "покращення" від "слуг": В Україні скасовують кримінальну відповідальність за дрібні крадіжки

четвер, 18 липень 2024, 16:38

В Україні вирішили скасувати кримінальну відповідальність за дрібні крадіжки, а натомість запровадити штрафи до 17 000 грн (з альтернативою громадських робіт). Дрібною в цьому випадку вважатиметься крадіжка майна вартістю до 3028 грн, передають Патріот...