Не могла встояти на ногах: У Вінниці п'яна мати впала на коляску з дитиною - піднімали перехожі (відео)

Нетверезу молоду маму виявили у Вінниці. Жінка вирушила на прогулянку з двома дітьми, один з них був у колясці. Вона ледве трималася на ногах і в якийсь момент просто впала на коляску і перевернула її разом з дитиною. Відео інциденту опублікували в співтоваристві "Вартові Еспресо" в Facebook, передають Патріоти України.

На кадрах відео видно, як у нетверезої матері просто заплітаються ноги й стояти на них вона практично не може. Вона штовхає коляску з молодшою дитиною, а поруч з нею йде маленька дівчинка.

У якийсь момент ноги жінки остаточно відмовляються її тримати, і вона падає на коляску, коляска падає на землю разом з дитиною всередині. Встати знову на ноги жінка самостійно не змогла. Вона скотилася з коляски на землю і залишилася лежати.

Випадковий перехожий побачив повзання по землі та підійшов допомогти жінці. Спочатку він підняв коляску, а потім підняв на ноги й горе-матір. Жінка вчепилася в коляску і покотила її далі. Як стверджують очевидці, дитина в колясці обійшлася без травм, але небайдужі глядачі даного інциденту подзвонили в поліцію. Відео інциденту можна подивитися ось тут.

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...