Не могли ужитися втрьох: У Британії жінка, що захоплювалася верховою їздою, кинула свого чоловіка заради улюбленого коня (фото)

Чоловік Емі Гоуленд сприйняв появу тварини як загрозу. Йому здавалося, що жінка приділяє коню більше уваги, ніж домашнім обов'язкам. У Великій Британії 39-річна Емі Гоуленд кинула чоловіка заради свого коня, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Згідно з інформацією видання, британка з дитинства захоплювалася верховою їздою, а ставши дорослою, обрала професію ветеринарної медсестри. У 2014 році в неї діагностували розсіяний склероз, і в цей важкий час їй подарували коня на ім'я Жасмин, який став для Емі не тільки підтримкою, а й найкращою подругою. Однак чоловік жінки сприйняв появу тварини як загрозу — йому здавалося, що вона приділяє коню більше уваги, ніж домашнім обов'язкам.

Розбіжності загострилися, коли Емі зробила татуювання із зображенням квітки жасмину і підкови. Чоловік звинуватив дружину в тому, що та занадто мало часу присвячує йому, і зажадав позбутися коня. Замість цього Емі вирішила позбутися чоловіка — пара розлучилася.

Емі Гоуленд з дитинства захоплювалася верховою їздою. Фото: Daily Mail

Пізніше британка знову вийшла заміж за людину, яка поділяє її любов до коней.

"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...