"Не могу ломать себе мозг непонятными словами": Ще одна юна блогерка "засвітила" свою ненависть до української

Школярка з популярною у молоді соцмережі Тik Tok під псевдонімом MAIDIE вказала, що терпіти не може читати книги українською мовою, оскільки вони "ламають їй мозок". Решту книг, ймовірно російськомовних, вона, за її словами, читає з радістю, зазначають Патріоти України.

Однак у своїй публікації вона зазначила, що мова йде саме про староукраїнську мовою. Якимось чином саме на цьому діалекті викладені підручники, за якими блогерка готується до здачі ЗНО.

"Я не розумію староукраїнською і не можу ламати собі мозок невідомими мені словами, але мені треба їх читати хоча б заради ЗНО", – зазначено в повідомленні дівчини.

Очікувано, що таке "зізнання" не могло обійти стороною прихильників державної мови, тому вони невтішно відгукнулися про блогерку.

Пост викликав очікуваний резонанс.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...