"Не мова, а блевота какая-то!": Викладач вишу у Миколаєві заявив, що популяризація української - це насильство (відео)

Завідувач кафедри гуманітарних дисциплін Миколаївського інституту права Сергій Шубін всіляко принижує українську культуру і мову. Він уже потрапляв у гучний скандал через свої висловлювання, проте продовжує працювати зі студентами. На своїй сторінці в фейсбуці він не соромиться репоста повідомлення про російську культуру, а на аватарці рамка про те, що "російська мова - його рідна", інформують Патріоти України.

Сергій Шубін працює на керівній посаді в виші: очолює кафедру гуманітарних дисциплін Миколаївського інституту права. Нещодавно Шубін в коментарях до повідомлення назвав українську мову "блювотою". Він назвав її популяризацію примусовим насильством, від якого хочеться ще більше її відторгнути.

Фейсбук Сергія Шубіна дуже красномовний: він підписаний на всі сторінки регіональних представництв Анатолія Шарія, пабліки про "російський світ" і культуру держави-агресора. Він часто репостить повідомлення про етнографію Росії.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...