"Не може бути виправдань війні! Ні війні!": Російські зірки відреагували на вторгнення РФ в Україну

Росія напала на Україну 24 лютого. У цей час російські зірки шоу-бізнесу відреагували на вторгнення і жорстко засудили дії Володимира Путіна. У нашому матеріалі читайте, хто з артистів засудив жорстку агресію Кремля, зазначають Патріоти України.

Російський актор Максим Віторган і колишній чоловік Ксенії Собчак опублікував Чорний квадрат в соцмережі Instagram і підписав коротко: "ганьба".

Шоумен Максим Галкін повідомив, що він перебуває на зв'язку з рідними та друзями з України. "З ранку на зв'язку з рідними та друзями з України! Не передати словами, що я відчуваю! Як це все можливо! Не може бути виправдань війні! Ні війні!".

Співак Валерій Маледзе також не залишився осторонь і записав емоційне відео. На ньому він закликав розв'язувати питання методом мирних переговорів.

"Нам дано мову. Говоріть, як є! Путін напав на Україну! На всю Україну! Нам не потрібна Росія! Нас немає від кого рятувати, тільки від Росії!"- зазначив Меладзе.

Дефіцит робочих рук в недоімперії може збільшитися на сотні тисяч: Таджикистан терміново застеріг своїх громадян від поїздок до РФ

неділя, 28 квітень 2024, 9:32

Міністерство закордонних справ Таджикистану у суботу, 27 квітня, випустило термінову рекомендацію для своїх громадян, закликавши без необхідності не відвідувати Росію. Про це йдеться на сайті відомства."МЗС рекомендує громадянам країни тимчасово утрима...

Тарифи, субсидії та пенсії: Які зміни чекають на українців з 1 травня

неділя, 28 квітень 2024, 8:52

Комунальні тарифи у травні залишатимуться без змін, водночас відбудеться перерахунок субсидій на неопалювальний сезон. Окремі категорії пенсіонерів отримають надбавки в індивідуальному порядку. Для працюючих пенсіонерів виплати за травень будуть більши...