"Не може навіть спати, їй важко дихати": Спливли нові подробиці про дівчинку, яка впала в шахту ліфта в Дніпрі

У Дніпрі 24 вересня 15-річна Олександра Яровенко з необережності зірвалася в шахту ліфта, передають Патріоти України.

Дівчинку з численними переломами, черепно-мозковою травмою та зірваним скальпом госпіталізували в обласну клінічну лікарню. На даний момент постраждала перенесла три складні операції, попереду ще дві.

Як стало відомо, дівчинці вставили в ногу металеву пластину, видалили уламки ребер з грудної клітини, а також прооперували обличчя. 1 жовтня Сашу перевели з реанімації до травматології.

"Для нормального відновлення їй потрібне спеціальне ліжко, яке дозволить перебувати їй в сидячому положенні. У лікарні таке ліжко не знайшли. Дитина лежить на ліжку з фанерною дошкою. За дві ночі, які Саша провела в травматології, її стан погіршився. Дві ночі вона не може спати, їй важко дихати, тому що знаходиться в неправильному положенні. Температура вище 38, високий тиск, прискорене серцебиття. Сьогодні вранці педіатр почав слухати її і відразу відправив на КТ, де виявили, що в легені великі згустки крові, які не можуть вийти через дренаж – плевра легені запалена ", – розповіла подруга сім'ї постраждалої Марина Лебідь на своїй сторінці в Facebook.

Найближчим часом дівчинку чекають ще дві операції, які будуть робити одночасно. Після її знову переведуть в реанімацію.

Сім'я постраждалої, як і раніше, потребує фінансової підтримки. Всі бажаючі можуть надати допомогу дівчинці, надіславши суму на банківську карту: 5168 7573 8825 9105 - Яровенко Вероніка Олексіївна, мати дівчинки.

Джерело: Інформатор

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...