"Не можеш утримувати дітей - віддай їх мені": Українська співачка шокувала розповіддю про заяву колишнього чоловіка щодо аліментів (відео)

Співачка каже, що її шлюб похитнули втручання в сім'ю батьків, які брали занадто активну участь у вихованні онуків.

Слава Камінська із колишнім чоловіком. Фото: соцмережі.

Популярна співачка, учасниця гурту «НеАнгели» Слава Камінська, яка розлучилася з пластичним хірургом Едгаром, розповіла свою правду про розставання. Одкровеннями зірка поділилася в інтерв'ю Ользі Горбачовій, дружині продюсера групи Юрія Нікітіна, передають Патріоти України.

Слава, яка намагалася зберегти сім'ю, розповіла свою версію про розлучення і назвала справжні причини. Співачка каже, що їхній шлюб похитнули втручання в сім'ю батьків, які брали занадто активну участь у вихованні онуків.

«У нас все було прекрасно. Все було добре, поки не стали втручатися батьки. Я можу сказати тепер з упевненістю, якщо є можливість, щоб за дітьми дивилися няні. Не можна, щоб батьки були дуже часто вхожі в ваш особистий простір», - вважає Камінська.

Вона розповіла, що через часті візити батьків, вони відчували себе, як вдома, не просто допомагали доглядати за онуками, а й давали поради, як їх виховувати, порушували особистий простір співачки. «У нас перша сварка з Едгаром була через нянь і батьків. Так вийшло, ми не могли нагодувати дитину, у нас нова няня. Стара батьків не влаштувала. Слово за слово, я не змогла відстояти свою позицію, так вийшло, що моя мама влізла в коаліцію з моєю свекрухою, їм так тиснути мене авторитетом буде простіше. Так вийшло, що я розповіла Едгару, він: «Ось з твоїм характером, ти не маєш рації». Тобто він не став на мою сторону. Я йому кажу: «Я завжди ставала на твою сторону незалежно від того, що ти робив», - розповіла Слава.

У якийсь момент участі батьків стало занадто багато, Едгар більше прислухався до них, ніж до дружини. Подружжя намагалося врятувати шлюб, зверталися до фахівців, але зберегти відносини не вдалося. Зараз Слава виховує 4-річного сина Леона і 3-річну дочку Лауру. Співачка не перешкоджає спілкуванню батька з дітьми. Каже, що вони бачаться з татом не часто.

Слава каже, що не змогла домовитися з колишнім чоловіком про утримання дітей. Коли обговорювали фінансову сторону розлучення, і Слава назвала необхідну для утримання дітей суму, Едгар здивував жорсткою фразою. «Не можеш утримувати дітей - віддай їх мені», - розповіла Камінська і додала, що колишній чоловік оплачує дитячий сад, іноді купує речі.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...