"Не можна було навіть пройти пішки": В Уфі жорстко скрутили росіянку, яка намагалася перебігти дорогу перед кортежем Путіна (відео)

Під час поїздки глави кремлівського режиму Володимира Путіна в Уфу невідома жінка вирішила пробігти перед його кортежем. Про це повідомили у місцевих пабліках у соцмережах, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

Річ у тому, що у зв’язку з візитом Путіна у місті ввели низку обмежень. Серед іншого, місцеві школи на два дні перевели на дистанційний режим навчання, а рух транспорту за маршрутом, яким мав їхати кортеж диктатора, перекрили.

«Не можна було навіть пройти пішки. Одна з мешканок спробувала перебігти міст, але поліцейський повалив її на асфальт і скрутив руки. За словами жителів, силовик побив її. На відео очевидці зазначають, що жінка поспішала додому після роботи, „як і ми всі“. Про її подальшу долю не відомо», — йдеться у коментарі до оприлюднених кадрів.

"Зберегли всі 9 життів малюка": У Києві водій врятував кошеня, яке вибігло на дорогу (відео)

субота, 19 жовтень 2024, 13:16

Мережу зворушило відео з порятунком кошеняти, яке вибігло на перехрестя у центрі Києва. Відео поширили на TikTok-сторінці kosheba, передають Патріоти України. На кадрах видно, як у центрі столиці, а саме у Печерському районі на вулиці Басейній поруч з ...

Водіям на замітку: Коли найкраще міняти літню гуму на зимову в Україні і які нюанси варто врахувати

субота, 19 жовтень 2024, 13:05

В Україні оптимальним часом для заміни літньої гуми на зимову вважається період з вересня по листопад, однак це може залежати від конкретного регіону, передають Патріоти України. У північних областях, таких як Львівська, Волинська та Чернігівська, зимо...