"Не можна дозволити Путіну вкрасти Різдво": Кличко розповів, чи будуть ялинка і святкування у Києві


У Києві таки встановлять головну новорічну ялинку, але концертної програми та фудмаркетів не буде. Про це розповів мер столиці Віталій Кличко, передають Патріоти України.

Кличко пояснив, що спілкувався з військовими щодо проведення Нового року та святкувань. І один із бійців сказав: "Чому моя дитина буде зараз без ялинки, без Нового року, без новорічного настрою?".

Тому, враховуючи це, було вирішено, що масових заходів, концертних програм, фастфудів - не буде. Натомість встановлять виключно ялинку, яка нагадуватиме про новорічний настрій дітям.

"Ми розуміємо, що масові заходи заборонені у воєнний час. І їх не буде в жодному разі. Але скасовувати Новий рік та Різдво ніхто не збирається, і атмосфера Нового року повинна бути. Не можна дозволити Путіну вкрасти наше Різдво. Попри різні думки від різних сторін – потрібно чи не потрібно – ми звернулися до бізнесу, який погодився не за бюджетні гроші, а за свої приватні кошти встановити ялинки без новорічного пафосу", - сказав мер.

Кличко додав, що це буде кілька локацій в багатьох районах Києва, зокрема, і на Софійській площі. "Це, так би мовити, натяк на те, що Новий рік та Різдво не проходять повз. Ялинки будуть встановлені", - додав він.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...