"Не можна різати булочку навпіл": Ольга Фреймут показала, як правильно їсти хліб

Телеведуча Ольга Фреймут продовжує вчити всіх бажаючих в соцмережах правилам етикету. Нове відео, яке учасниця "Танців з зірками" 25 вересня виклала в Instagram, стосується правил поїдання хліба, передають Патріоти України.

- Як правильно їсти хліб? Кусати? Розрізати? Ні. Хліб завжди відщипуємо. Навіть якщо подали булочку і окремо масло, розрізати її навпіл - не по етикету. Відламуємо шматочок - і його мажемо, - повідомила Фреймут.

Ольга розповіла, що цей звичай - родом з Англії. Там вважалося, що жінка - погана господиня, якщо у неї черствий хліб. А якщо гості його щипають - значить, він свіжий. Однак - рідкісний випадок - фоловери телеведучої не погодилися з Ольгою. За їх словами, традиції у різних народів - різні, і якраз в Україні щипати хліб не прийнято.

"В Англії може і щипають але нас вчили бабусі що не можна хліб щипати, у нас є свої традиції, для чого нам Англія", "Не знаю. Бабуся українських традицій дотримувалася і вчила, що хліб не можна щипати", - написали під відео.

- У нас до хліба священне ставлення. У моїй родині, якщо шматочок падав, потрібно підняти і поцілувати. Етикет пропонує, а не нав'язує. І з повагою ставиться до всіх традицій, - парирувала Фреймут.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...