"Не можна втрачати часу": Дружина хворого на COVID-19 призера ЧС з футболу розповіла, як він бореться за життя

Дружина славетного турецького голкіпера Рюшту Речбера розповіла, як він бореться з коронавірусом Про це Ішіл Речбер написала в сторіс в Instagram, передають Патріоти України.

Рюшту Речбер через коронавірус перебуває у важкому стані, а останні три доби, за словами його дружини, були важкими.

"Останні 72 години були важкими. Сподіваюся, далі буде краще. Нескінченна подяку всім, хто з нами. Це боротьба організму з новим вірусом, який мутував і невідомий нашому тілу. Не переконуйте себе, що у вас просто симптоми застуди. Якщо вам пощастило, у вас є час, який не можна втрачати", - написала Ішіл Речбер.

За її словами, дуже важливо якомога швидше встановити діагноз. "Вірус не знаходиться в горлі і носі багато днів і швидко переміщається туди, де йому більше подобається, - в легені. Там він швидко поширюється, і починається пневмонія. Після цього перші три доби критично важливі. Температура зростає, з'являються дивні симптоми, яких ніколи раніше не було. Слабкість, втрата апетиту. Шкіра і губи стають сірими. Дихання частішає і стає важким, нескінченний кашель, людина не може говорити, пульс перестає бути стабільним", - написала жінка.

46-річний Рюшту Речбер займає перше місце за кількістю зіграних матчів у складі національної команди Туреччини (120). Зі збірною він ставав бронзовим призером чемпіонатів світу (2002) і дійшов до півфіналу Євро-2008. На клубному рівні він виступав за "Бешикташ", "Фенербахче", "Антальяспор" та іспанську "Барселону".

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Чи будуть забирати в ухилянтів водійські права: Юрист пояснив усі нюанси

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:28

Відповідно до нового закону про мобілізацію, ухилянтів можуть тимчасово обмежувати у праві керувати транспортом. З відповідним позовом до суду звертатимуться ТЦК та СП, передають Патріоти України. Юрист практики військового права ЮК "Приходько та партн...