"Не можу повірити": Солістка KAZKA Олександра Заріцька виходить заміж (фото, відео)

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька поділилася з шанувальниками радісною новиною. Так, сьогодні, 26 травня, виконавиця повідомила, що виходить заміж. Коханий Заріцької, музикант та motion-дизайнер HAWX Павло Тараненко освідчився співачці. Про заручини Олександра розповіла шанувальникам в Instagram, передають Патріоти України.

"Друзі, я не можу і не хочу довго приховувати від вас важливу новину. Вийшло mood-відео на пісню "БЕЗ КОХАННЯ". Звісно, наречена я там не просто так. Я заручена! Досі не можу повірити", – написала щаслива артистка.

Також вона показала фото з коханим, де вони десь у полі в Києві цілуються і обіймаються. Разом з тим Заріцька засвітила й гарну обручку.

Окрім того, сьогодні гурт KAZKA представив нове mood-відео на пісню БЕЗ КОХАННЯ. Чуттєва мінімалістична відеоробота, відзнята на березі моря, в якій Олександра розповідає свою історію кохання. Без зайвих декорацій, мейку та людей в кадрі.

Зазначимо, що раніше Олександра Заріцька розповідала, що вони з бойфрендом до роману були знайомі протягом багатьох років і перетиналися у спільних компаніях. Зустрічатися молоді люди почали до початку повномасштабного вторгнення. Заріцька не раз ділилася з шанувальниками спільними кадрами з коханим. Про обранця артистки відомо, що він також музикант, а також є motion-дизайнером.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...