"Не можу повірити": Солістка KAZKA Олександра Заріцька виходить заміж (фото, відео)

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька поділилася з шанувальниками радісною новиною. Так, сьогодні, 26 травня, виконавиця повідомила, що виходить заміж. Коханий Заріцької, музикант та motion-дизайнер HAWX Павло Тараненко освідчився співачці. Про заручини Олександра розповіла шанувальникам в Instagram, передають Патріоти України.

"Друзі, я не можу і не хочу довго приховувати від вас важливу новину. Вийшло mood-відео на пісню "БЕЗ КОХАННЯ". Звісно, наречена я там не просто так. Я заручена! Досі не можу повірити", – написала щаслива артистка.

Також вона показала фото з коханим, де вони десь у полі в Києві цілуються і обіймаються. Разом з тим Заріцька засвітила й гарну обручку.

Окрім того, сьогодні гурт KAZKA представив нове mood-відео на пісню БЕЗ КОХАННЯ. Чуттєва мінімалістична відеоробота, відзнята на березі моря, в якій Олександра розповідає свою історію кохання. Без зайвих декорацій, мейку та людей в кадрі.

Зазначимо, що раніше Олександра Заріцька розповідала, що вони з бойфрендом до роману були знайомі протягом багатьох років і перетиналися у спільних компаніях. Зустрічатися молоді люди почали до початку повномасштабного вторгнення. Заріцька не раз ділилася з шанувальниками спільними кадрами з коханим. Про обранця артистки відомо, що він також музикант, а також є motion-дизайнером.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...