"Не можу сидіти склавши руки": На Одещині батько пішов захищати Україну разом з синами

На Одещині ціла сім'я - батько Михайло Васильович і сини Іван і Василь ‒ захищають Україну від російських загарбників. Про це повідомляється на офіційній сторінці в Facebook Національної гвардії України, передають Патріоти України.

"Під час розмови зі своїм старшим сином Іваном, який зараз кадровий офіцер, я сказав, що не можу просто сидіти вдома склавши руки і чекати повістки розуміючи, що ворог вже на нашій землі", – згадує Михайло Васильович.

Під час цієї бесіди син запропонував вступити до лав добровольців Нацгвардії. "Я був військовим і мріяв про те, що мої сини також стануть захисниками своєї держави. Так тому і судилося трапитися. Старший син Іван служить у лавах Національної гвардії, а молодший Василь – у Збройних силах України", – розповів Михайло Васильович.

Тепер і батько, і обидва сини зараз виконують бойові завдання з оборони Одеської області від окупантів. Нагадаємо, раніше на Волині мати і дочка – Наталія і Вероніка Попозогло – разом пішли захищати Україну від російських окупантів і тепер служать в 100-й бригаді територіальної оборони області. Про це йдеться на офіційній Facebook-сторінці цієї бригади.

"Я прийшла сюди допомагати отримувати перемогу! Ми будемо гнати їх до самої Москви. А якщо потрібно буде-то і далі. Поки не погодяться на повну і беззастережну капітуляцію. Це вони прийшли на нашу землю. Прийшли нас вбивати", - зазначила Наталя.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...