"Не можу видалити твій номер": Популярний телеведучий присвятив щемливий допис мамі, яка померла в Маріуполі у 2022-му

Український телеведучий Андрій Бєдняков присвятив щемливий пост мамі, яка померла в Маріуполі 2022 року ще до повної окупації Росією. На своїй сторінці в Instagram Бєдняков опублікував архівне фото мами Валентини, а також показав скріншот із телефону з повідомленнями, датованими вереснем 2018 року, передають Патріоти України.

«2 роки як не можу видалити твій номер.. Валентино Миколаївно, Ваші онуки ростуть. Ксені майже 9, а Остапу 1,5 роки. Я поїв, аналіз крові хороший, а куртка прикриває попу. Набери, як зможеш. Люблю», — написав телеведучий.

У квітні 2022 року Бєдняков повідомив, що його мами не стало. Він розповів, що серце його мами, якій за два дні до смерті вдалося виїхати із заблокованого окупантами Маріуполя, перестало битися.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...