Не можуть дихати: Коронавірус "переслідує" хворих навіть після одужання, медики налякані наслідками

Люди, які одужали від коронавірусу, скаржаться, що навіть через 100 днів після хвороби вони відчувають її наслідки і це заважає жити. Про це повідомляє Mirror, передають Патріоти України.

Багато хто страждає від хронічної втоми, задишки і забудькуватості через багато місяців після зараження COVID-19.

Луїза Ніколлс з Лізерленда - одна з тих, хто виявив, що страждає від симптомів коронавірусу після перемоги над хворобою.

1 квітня їй сказали, що у неї коронавірус, і вона звернулася за медичною допомогою. До хвороби 32-річна жінка перебувала в "дійсно хорошій формі": тренувалася три рази на тиждень, каталася на конях і готувалася до весілля.

Коронавірус вона перенесла погано - задихалася, через що довелося застосовувати стероїдний інгалятор, яким вона користується і на сьогодні.

"Я можу ходити тільки навколо кварталу. Раніше я займалася кікбоксингом і верховою їздою, але зараз не можу. Мені важко, якщо я не приймаю свій інгалятор кожен день", - розповіла вона.

Професор Пол Гарнер також страждає від симптомів COVID-19 через 100 днів після одужання. До цього він займався йогою і бігав від 30 до 40 км на тиждень. Але тепер навіть 15-хвилинна поїздка на велосипеді може знесилити його на 24 години.

"Це неймовірний стан, це дійсно так.... Головна проблема для мене - це жахлива втома, вона дуже схожа на синдром хронічної втом ... Я не можу не вставати з ліжка... Мої руки і ноги постійно болять, у мене дзвін у вухах, туману мозку, переривчасте серцебиття і різкі перепади настрою", - розповів Гарнер.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...