"Не мріяв про таке, але...": Екс-нардеп Гаврилюк розповів, чому йому підходить робота таксиста

Справжній таксист повинен уміти три речі: добре орієнтуватися в місцевості, акуратно водити авто і розбиратися в політиці.

Колишній народний депутат Михайло Гаврилюк, який зізнався, що працює в Києві таксистом, розповів, чому йому ідеально підходить ця професія, передають Патріоти України.

За його словами, справжній таксист повинен уміти три речі: добре орієнтуватися в місцевості, акуратно водити авто і розбиратися в політиці, тому він ідеально підходить на цю посаду. Про це екс-нардеп написав на своїй сторінці в Facebook.

"Спостерігаю, як деякі видання, що майже місяць тому кричали про триповерховий будинок злодія Гаврилюка, сьогодні рясніють заголовками «Прижало? Колишній нардеп працює таксистом». Непослідовно якось, панове. Пропоную ще заголовки «Гаврилюку не вистачило коштів на другий водоспад» або «Гаврилюк притворяється бідним, щоб приховати свої злочини", - написав він.

"Це, звичайно, не робота моєї мрії, але сидіти склавши руки я не люблю, і жодної праці не цураюся. Тому поки так. Спасибі всім журналістам, які просили коментар, за увагу до моєї персони, але ажіотажу з цього приводу трохи не розумію. Замовляйте таксі, і якщо нам судилося зустрітися, ми зустрінемося і поговоримо", – додав Гаврилюк.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...