"Не на часі сьогодні закидувати каміннями своїх же людей": Козловський висловився про Влада Яму, який веселиться у США

Співак Віталій Козловський висловився про хореографа Влада Яму, який втік з України та веселиться у США. Танцюрист отримує чимало негативних коментарів через свої вчинки. Сам Козловський нещодавно повернувся зі сходу України, куди він їздив передавати гуманітарну допомогу для наших захисників. Співак поділився враженнями від поїздки у новому сюжеті "ЖВЛ", передають Патріоти України.

"Я був під Бахмутом, я був в Ізюмі, в якому не лишилося майже жодного будиночка вцілілого, жодного деревця, але люди якось намагаються там жити. Це жахливо, чесно", - визнав Козловський.

Втім, він не береться засуджувати Влада Яму. Співак вважає, що ці вчинки залишаться на совісті хореографа. Хоча сам він не зміг би жити в іншій країні, коли на його батьківщині йде повномасштабна війна.

"Я його не підтримую і не відбілюю. Це його совість бути в іншій країні, це його совість відповідати за свою сім'ю. Я не знаю, що таке сьогодні бути батьком, відповідальним батьком. Я би не зміг жити в іншій країні. Все, на цьому крапка. Не на часі сьогодні закидувати каміннями своїх же людей", - заявив Козловський.

Мобілізація до 25 років: ЗМІ розповіли, чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих

середа, 15 травень 2024, 17:25

2 квітня 2024 року, майже через рік після ухвалення Верховною Радою президент України Володимир Зеленський підписав закон 9281 про зниження граничного віку перебування громадян на військовому обліку призовників від 27-ми до 25-ти років. Відтепер громад...

Оце так! На Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття

середа, 15 травень 2024, 16:50

У вівторок, 14 травня, на Сонці стався найбільший спалах за майже два десятиліття. Про це повідомляє The Washington Times. . Подія сталася всього за кілька днів після того, як сильні сонячні бурі охопили Землю і створили сліпуче північне сяйво в незви...