Не на свято, а просто так: Камалія розповіла про найдорожчий подарунок від чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Камалія Захур похвалилася розкішним подарунком від чоловіка Мохаммада. Тепер у артистки є особистий літак.

Українська поп-виконавиця Камалія 18 років перебуває у шлюбі з мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром. У 2013 році виконавиця подарувала чоловікові дочок-двійнят: Міррабеллу і Аррабеллу. Мохаммад балує прекрасну половину своєї сім'ї, обдаровуючи їх подарунками. У програмі "Зоряний шлях" Камалія Захур розповіла, яким же був найдорожчий подарунок від чоловіка-бізнесмена, передають Патріоти України.

За словами 43-річної співачки, чоловік по-справжньому ошелешив її, подарувавши літак. При цьому розкішний подарунок не був приурочений до якогось свята, авіалайнер Мохаммад Захур подарував дружині просто так.

На власному джеті сім'я Захур вирушила в США. "Я вважаю, що жінкам потрібно робити подарунки в міру можливості, а не тільки на свята", - зазначила Камалія. У 2013 році Мохаммад Захур був в топі найбагатших людей України. На той момент його статки оцінили в 600 мільйонів доларів.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...