Не на таку реакцію диктатор очікував: Білоруський школяр на "відкритому уроці з Лукашенком" передав світові "сигнал" (відео)

Старшокласник із Білорусі під час "відкритого" уроку за участю самопроголошеного президента Олександра Лукашенка надіслав світу сигнал із проханням про допомогу. На аркуші паперу хлопець написав "Рятуйте" і як би ненароком підставив його в об'єктив камери репортера. Відповідний ролик опублікували білоруські Telegram-канали, передають Патріоти України.

Послання було відправлене ніби ненароком, коли однокласник героя звертався до Лукашенка з приводу своєї любові до історії. Сам Лукашенко з нагоди початку нового навчального року в Білорусі влаштував багатостраждальним підліткам втомливу лекцію під назвою "Історична пам'ять — дорога в майбутнє". Під час тривалого викладу досягнень білоруських робітників у сільськогосподарській, а пізніше й технологічній галузі, диктатор представив хлопцям щось схоже на ноутбук.

"Його мені подарували розумні люди, яким було поставлено завдання похитатися по всьому світу, знайти найкраще, те, що ми не можемо створювати самі, і створити цей комп'ютер. Поки що всередині цього апарату лише 15% білоруської "начинки", але вже до кінця цього року буде понад 30%", – загадково мріє диктатор.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...