Не на ту напав: 82-річна пенсіонерка жорстоко побила злодія, який вдерся до неї в будинок (відео)

В свої роки бабуся піднімає 102 кілограми в становій тязі.

82-річна жінка побила злодія. Фото: скріншот з відео.

82-річна мешканка США, яка в молодості займалася бодібілдингом, не розгубилася і дала відсіч злочинцеві, що випадково вломився в її будинок. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на WHAM-TV.

Зловмисник підійшов до будинку пенсіонерки в місті Рочестер штату Нью-Йорк 21 листопада, близько 23:00. Чоловік постукав у двері і попросив викликати швидку допомогу. Пенсіонерка не пустила його в приміщення, тоді він вирішив вибити двері, що успішно і здійснив.

У свою чергу, господиня не довго думаючи схопила стіл, що опинився під рукою і вдарила ним хулігана. Стіл розбився вщент, а чоловік впав на підлогу. Пенсіонерка стрибала по зловмисникові, потім вилила на нього пляшку шампуню. Потім вона взяла щітку, але хуліган потягнув її на себе. Тоді вона вдарила його цією самою щіткою.

Під час бійки бабуся встигла викликати поліцейських, які незабаром під'їхали до її дому. Вони оцінили дії бабусі і сфотографувалися з нею на ганку. А зловмисника правоохоронці відправили до лікарні.

Відзначимо, що в свої 82 роки бабуся піднімає 102 кілограми в становій тязі.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...