Є така "прохфесія": Де в Україні найбільше і найменше повій, перекличка регіонів

Всього по Україні за 5 місяців зареєстрували 649 адмінпротоколів на повій та виявили 430 жінок легкої поведінки.

Правоохоронці порахували, скільки адмінпротоколів склали за статтею "Заняття проституцією" за 5 місяців. Випадків – понад півсотні. Найбільше повій – на Одещині, найменше – на Житомирщині. Так, найбільшу кількість протоколів склали на повій в Одеській області, – аж 138. Далі йде Дніпропетровська область з 38 такими особами, передають Патріоти України з посиланням на дані поліції.

Не на багато від Дніпропетровщини відстає столиця. Там поліцейські зареєстрували 37 повій. Найменше жінок легкої поведінки зафіксували на Житомирщині – всього 1. У Київській області – 2, у Закарпатській, Кіровоградській, Сумській областях – по 3.

Всього по Україні за 5 місяців зареєстрували 649 адмінпротоколів на повій та виявили 430 жінок легкої поведінки. Минулого року за кількістю виявлених повій лідирувала Дніпропетровська область. Там зафіксували 169 таких осіб.

Джерело: УНН

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...