Не нашкодити улюбленому гаджету: Чому потрібно класти телефон тільки екраном донизу

Виявляється, положення мобільника на столі може вплинути на його працездатність. Ви дістали свій телефон із кишені чи сумки і збираєтесь покласти на стіл. Як ви це зробите: екраном вгору чи вниз? Найчастіше гаджет кладуть екраном вгору, щоб бачити всі оповіщення та повідомлення, які надходять, відразу. Однак, на жаль, мало хто знає, що краще перевернути свій телефон і тримати його долілиць.

Виявляється, класти смартфон екраном вниз – це дуже корисна звичка, пише портал santeplus. Знаючи чому так, ви почнете класти свій гаджет тільки екраном вниз.

Чому важливо класти телефон екраном вниз

  • Перегрів телефону

Смартфони слід розміщувати екраном вниз, щоб уникнути ризику перегріву. Оскільки батарея мобільного телефону знаходиться під кришкою вашого пристрою, то, поклавши гаджет екраном вгору, не буде місця для її вентиляції, що і приводитиме до перегріву. Ви повинні зберігати пильність та звертати увагу на температуру акумулятора, щоб не пошкодити його. Якщо акумулятор перегрівається, це може вплинути на його якість і викликати збої в роботі вашого смартфона.

  • Цілісність камери

Ви повинні покласти свій мобільний телефон екраном вниз, щоб уникнути подряпини на лінзах вашої камери. Варто відзначити, що від цього не врятують навіть чохли та захисні плівки/скла.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...