"Не нравится - не ходите к нам": Кафе в Києві оскандалилося, не пустивши маленьку дитину клієнтки в туалет

У Києві одне з кафе потрапило в скандал, не пустивши маленьку дитину в туалет. Про це повідомив Telegram-канал "Чорний список", передають Патріоти України.

Інцидент трапився в кав'ярні July_Coffee and Flowers, що знаходиться на території ЖК "Паркове Місто" на вул. Вишгородській, 45. Там жінка, яка, за її словами, є постійним клієнтом цього закладу, попросила пустити до вбиральні свою маленьку 3-річну доньку. Жінці, а точніше її дитині, відмовили. Персонал закладу аргументував це тим, що їхня вбиральня призначена тільки для персоналу.

Незабаром після цього мама дівчинки звернулася через Direct безпосередньо до власниці кав'ярні. Вона нагадала про те, що ходить в її заклад кожен день по декілька разів і є постійною клієнткою. У зв'язку з цим вона попросила пояснити, в чому була проблема пустити маленьку дитину, яка "точно нічого не поламає", в туалет. При цьому жінка зауважила, що вона поставилася б до цього з розумінням, якби відмовили їй, а не дитині.

Власниця кафе відповіла обуреній жінці, що вона трохи пізніше пояснить їй, чому так сталося.

Така відповідь її не влаштувала, через що вона опублікувала історію в Instagram з гнівним відгуком про цей заклад. У ньому вона зазначила, що власниця кафетерію, на її думку, порушує таким чином закон, так як кожний заклад громадського харчування має забезпечувати своїм клієнтам такі базові потреби, як вбиральня.

Власниця кафе обурилася тим, що жінка поступила так, не дочекавшись її обіцяних пояснень. При цьому вона запропонувала їй наступного разу шукати вбиральню у "кожного консьєржа в під'їзді" або ж взагалі - перестати ходити в її заклад і віддати перевагу конкурентам.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...