Не обійдеться без "сюрпризів": Синоптик розповіла, якої погоди чекати українцям на Великдень

У п'ятницю, 17 квітня, на більшій частині території України збережеться тепла погода, проте в суботу і на Великдень північний циклон знизить температуру повітря. Про це в Facebook повідомляє синоптик Наталка Діденко, передають Патріоти України.

За її словами, 17-го квітня над континентальною частиною Європи будуть переважати теплі повітряні маси. Температура повітря в Україні протягом дня в більшості областей передбачається +14...+20 градусів.

"Однак маргінальний північний циклон Tanja зіпсує солідарну теплу європейську картину і своїми атмосферними фронтами знизить температуру повітря в північних областях України до +9...+13 градусів", - зауважила синоптик.

17 квітня очікується помірний вітер з північного заходу і заходу, на сході країни - місцями з сильними поривами. Невеликі дощі можливі на Заході і ввечері на півночі України. На решті території - без опадів.

У Києві синоптик прогнозує протягом дня +11... +13 градусів, без істотних опадів, лише в другій половині дня або ввечері збільшиться хмарність та можливий невеликий дощ.

"У суботу та на Великдень істотні опади в Україні малоймовірні, хіба на півночі 19-го квітня є ймовірність невеликого дощу. Температура повітря буде коливатися в межах +10 ... +15 градусів", - прогнозує Наталка Діденко.

Він обертається назад: Над Оклахомою пронісся ультрарідкісний торнадо (відео)

субота, 4 травень 2024, 16:44

В Оклахомі у вівторок (30 квітня) сталося щось дивовижне — утворилося два дивні торнадо, один з яких був ультрарідкісний, що обертається назад, інформують Патріоти України. Торнадо, що обертається назад, виникло внаслідок потужної грози, яка утворилася...

Вже з 4 травня: ​В Україні ввели новий знак для авто

субота, 4 травень 2024, 16:15

Починаючи з 4 травня набирає чинності постанова, що на всіх автомобілях, які використовуються у якості транспорту для практичної підготовки та складання іспитів, мають змінити позначку. Про це йдеться у постанові Кабінету Міністрів України №1128 від 27...