Не підведуть: ТОП-10 найнадійніших сімейних автомобілів

При виборі автомобіля водій з дітьми повинен керуватися не лише своїми власними уподобаннями, а й факторами, що впливають на пасажирів. Зокрема, машина для потреб сім'ї має бути просторою та безпечною, передають Патріоти України.

Важливим є і фактор надійності, адже у сімейного автомобіліста навряд чи знайдеться зайвий час та гроші на постійний ремонт авто. Враховуючи ці аспекти, експерти проекту Nationwide Vehicle Contracts склали власний рейтинг найкращих моделей для сімей з дітьми, пише Твоя Машина.

Список складається з 10 авто, кожний з яких має високі бали від Euro NCAP, що оцінює сучасні машини у сфері безпеки. Всі машини з переліку здатні достатньо захистити як дорослих, так і дітей на пасажирських сидіннях, а також пішоходів, мають технології допомоги водію та запобігання ДТП. Загалом рейтинг виглядає так:

Volvo XC40
Nissan Qashqai
Volkswagen Taigo
Audi Q4 e-tron Estate
Cupra Formentor
Hyundai Tucson
Nissan Juke
Volkswagen Golf Hatchback
Volkswagen Tiguan
Ford Focus Hatchback.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...