Не підведуть! ТОП-5 автомобілів з пробігом, які можна сміливо купувати

На вторинному ринку ще лишилися надійні автомобілі. Саме їх варто купити якнайшвидше, адже покупці ганяються за найкращими машинами постійно. Ми розповімо про гарні моделі, які радимо брати за будь-які гроші, передають Патріоти України

Вживані автомобілі – найпопулярніші машини в Україні протягом багатьох років. На вторинному ринку багато недорогих автомобілів із пробігом, проте є ризик купити невдалу модель. Але ці машини найнадійніші і ламаються дійсно рідко.

OBOZ.UA наводить список кращих уживаних машин з різних сегментів, щоб задовольнити потреби різних покупців. Акцент робимо на доступності та надійності. Але не забувайте про головне – конкретний автомобіль має бути в хорошому стані! Тільки так покупець має шанс зберегти машину на довгі роки.

Вас може зацікавити:Захищаючи Україну, загинув капітан Павло Васинда з Прикарпаття. Фото

Вас може зацікавити:"Хай заткнуться з тим "русскім Донбасом". Ніна Набока – про своє україномовне село на Донеччині, три шлюби та інтимні сцени в кіно

Найнадійніші вживані автомобілі:

  • Toyota Yaris;
  • Honda Jazz;
  • Suzuki Jimny;
  • Honda CR-V;
  • Toyota Venza.

Toyota Yaris

Рекордсмен з позитивних відгуків власників. Машина дуже надійна, особливо якщо поводитися з нею обережно. Хороші екземпляри закінчуються, але запас міцності у моделі великий.

Honda Jazz

Машина попередніх років виробництва особливо хороша. У фахівців та власників модель практично не викликає нарікань. Пробіги великі. Але якщо знайдете хорошу машину – у жодному разі не рекомендуємо економити на обслуговуванні.

Suzuki Jimny

Цей маленький японський позашляховик дуже надійний. Відмінні позашляхові якості сподобаються шанувальникам пригод, а компактність оцінять міські жителі.

Honda CR-V

Це надійний кросовер, особливо виробництва з 2012 по 2018 рік із бензиновим двигуном. Зверніть увагу на кондиціонер та КПП. В іншому – зручність та практичність для будь-якої родини.

Toyota Venza

Однозначно не можна сказати, що це – універсал чи мінівен. Головне, що модель збудована на базі Camry. Отже, у неї багато фанатів і з надійністю все гаразд. Добре підійде сімейним покупцям, для яких важливий комфорт.

"Шкода, що мене поранили до перегляду цього": Військовий відреагував на скандальне відео про "блогерський фронт"

неділя, 18 серпень 2024, 20:12

Зірка шоу «Ліга сміху», військовий Віктор Розовий, який отримав на фронті тяжке поранення в голову, прокоментував скандальне відео про «блогерський фронт». Коментар він опублікував у своєму сторіс в Instagram, передають Патріоти України. "Чому я отрима...

Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

неділя, 18 серпень 2024, 19:54

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні. В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пер...