"Не планували гучного свята": Джамала розповіла про перший день народження сина

Джамала зізналася в інтерв'ю, що з чоловіком не планували гучне свято та вирішили провести цей день в оточенні найближчих людей.

Джамала з сім'єюУкраїнська співачка та переможниця Євробачення-2016 Джамала розповіла в інтерв'ю у "Світському житті" подробиці святкування першого дня народження її первістка Еміра-Рахмана, повідомляють Патріоти України.

Джамало, ти зовсім нещодавно відсвяткувала перший рік з дня народження сина. Яким було святкування?

- Я взагалі планувала нічого не святкувати. Так вийшло, що одна дівчина написала мені в Instagram, що хоче влаштувати нам свято. Я так здивувалася! Вона каже: «Я зроблю декорацію у ресторан, в якому ви будете святкувати!», а я їй: «Ви не так мене зрозуміли! Я дуже проста людина, і ми не збираємося до ресторану!». Все ж таки я прийняла її пропозицію, щоб вона просто зробила красивий банер, на якому буде написано ім’я сина. Ще вона приготувала торт...

Торт був відповідним: ніби син – принц Емір-Рахман!

- Так, мабуть, відчувають його ім’я. От сьогодні ми були на плановому огляді у лікаря, і доктор запитав: «У вашого сина таке довге ім’я! А звідки ви?», кажу: « З України!». Це просто так сприймають: Емір-Рахман Сеїт-Бекір огли, і всім одразу хочеться вклонитися перед ним! Ми не виховуємо його як принца!

Що подарували синові?

- Всі надарували іграшок, і тепер він не знає, з чим краще бавитися! Я дуже сувора мама, тому що я сказала: «Я забираю усі іграшки, і буду видавати їх раз на місяць!». Моя мама подарувала йому дві іграшки, трохи грошей, а я – іграшку-літак.

Сьогодні ти співаєш на дитячому конкурсі разом з талановитими дітьми. А у твоєму житті скільки було конкурсів, ти рахувала?

- Ой, багато було, бо з дев’яти років я брала участь у дитячих конкурсах. Було й таке, що мені просто дарували паперовий диплом (у мене таке було багато разів) та якусь шоколадку. Ось такі були подарунки на перших преміях! Я була вдячна за це, тому що я не очікувала нічого, а просто хотіла співати!

Яких пісень ти співала? В тебе є така коронна переможна пісня?

- Це була пісня «Мама».

Також вона додала, що багатьох дивує незвичайне ім'я її сина, а часом хлопчика сприймають за закордонного принца.

"Довге ім’я сина сприймають як щось королівське. Але ми не виховуємо його як принца", – пояснила Джамала.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...