Не побачили жодного порушення: Суд виправдав "полковника в Gucci", якого затримували у Чернівцях п'яним за кермом (відео)

Суд вирішив закрити справу про керування авто в стані алкогольноого сп'яніння, де обвинуваченим виступав високопоставлений одеський поліцейський, полковник Єфтеній Вячеслав Валерійович. Суддя О. Б. Войтун заявив про відсутність складу адміністративного правопорушення. Про це йдеться в рішенні Першотравневого районного суду міста Чернівці. Увагу на таку ухвалу суду на своїй сторінці у Facebook звернув адвокат Роман Маселко, передають Патріоти України.

Він нагадав, що це саме той випадок, коли патрульні зупинили поліцейського "у кумедному костюмі Gucci, який їхав по зустрічці і явно був п'яним". Проте в рішенні суду сказано про те, що в крові водія було лише 0,034 проміле етилового спирту, а на відео він "не має явних ознак сп'яніння".

"Аналізуючи події, які відображені на відеозаписах, суддя зауважує, що дійти до категоричного висновку, що ОСОБА_1 (Єфтеній) перебуває із явними ознаками алкогольного сп`яніння не має підстав, оскільки ОСОБА_1 чітко розуміє та виконує вимоги поліцейського, відповідає на запитання. Порушень координації рухів та порушення мови також судом не встановлено", – сказано в рішенні суду.

Також патрульних звинуватили в тому, що вони нібито нечітко сформулювали суть правопорушення, а відеозапис, наданий працівниками поліції, нібито не є безперервним та відображає події в хаотичному порядку.

"Подивіться відео і ви зрозумієте, що або суддя сам дивився це відео під мухою або ми говоримо про "корупцію звичайну". Більше того, на фрагменті, доданому до посту "полковнік в гучі" сам визнає, що випив. Мабуть суддя Войтенко вирішив, що поки країна усі сили кинула на війну з руzzнею можна трохи торганути правосуддям і теж купити собі модний костюм Gucci. Нажаль, навіть попри загрозу зовнішнього ворога, внутрішні вороги союзниками не стали, а ще більше мародерять", – написав юрист.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...