Не побачить перспектив? Чому Луческу може розірвати контракт з "Динамо"

Минулий сезон став для Мірчі Луческу тріумфальним. Його "Динамо" виграло усі титули в Україні, вийшло до групового турніру Ліги чемпіонів, а звідти – до 1/8 Ліги Європи. Результати спричинили перепідписання контракту з румунським фахівцем, інформують Патріоти України.

Попервах дворічну угоду уклали до літа 2022-го. Після закінчення минулого сезону її продовжили ще на два роки. Президенту "Динамо" Ігореві Суркісу немає причин шкодувати про цей крок. Жалкувати повинен сам Луческу.

Перше: навряд чи йому подобається грати у лайні.

Друге: рівень чемпіонату України не дозволяє команді прогресувати у Лізі чемпіонів. Так, наприкінці 90-х, внутрішні змагання не були сильнішими, а команда Лобановського доходила до чверть/півфіналу ЛЧ. Тільки тоді вона мала сильніший склад на чолі з Шевченком і кращі умови для роботи на трансферному ринку. А головне – та Ліга чемпіонів ще не була для обраних топклубів. Нинішня виключає серйозне просування турніром команд із Східної Європи. Наслідок – "Динамо" ще змогло як чемпіон потрапити до ЛЧ цього сезону, але самі матчі команди викликали нудьгу та безсилля.

Третє: Луческу приходив до "Динамо", проваливши роботу в Туреччині та "Зеніті". Минулого сезону потішив своє самолюбство. Більше з цієї команди він витиснути не зможе. "Шахтар" Де Дзербі ще далеко не знайшов себе, але все одно випереджає "Динамо". Взимку італійський тренер матиме більше часу на підготовку, а власник обіцяє ще "насипати" трансферів.

Шанси киян нульові. Для чого тоді румуну все це?

Джерело: Gazeta.ua

"Сірий" паспорт: Стало відомо, як українці за кордоном намагаються обійти обмеження щодо консульських послуг

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:57

У деяких країнах Європи українці можуть отримати так званий паспорт іноземця, який дозволяє тимчасово не оформлювати українські документи, що посвідчують особу, передають Патріоти України. Намагаючись повернути на Батьківщину ухилянтів, влада обмежила ...

Пенсійний фонд радить деяким українцям відмовитись від пенсії: У чому причина і чи це може бути вигідним

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:30

Людям, які досягли 60 років, вигідно продовжувати працювати й вийти на пенсію пізніше. У такому разі можна отримувати більші виплати. Про це нагадують у Пенсійному фонді України, передають Патріоти України. У відомстві наголошують, що право на призначе...