Не поділили небіжчика: Під Києвом співробітники ритуальних служб влаштували стрілянину (фото)

Слідчі розслідують кримінальне провадження за статтею хуліганство із застосовуванням зброї.

Працівники ритуальних служб виявилися озброєними. Фото: прес-служба нацполіції.

В Ірпені Київської області 21 липня співробітники двох компаній з надання ритуальних послуг влаштували стрілянину. Вони сперечалися за право відвезти померлого, повідомив глава поліції Київщини Андрій Нєбитов в Facebook, передають Патріоти України.

"Приїхали забирати померлого, влаштували між собою бійку, потім стрілянину з травматичної зброї. Внаслідок цього поранені чотири особи, одна з них госпіталізована", – уточнив він.

На сторінці обласної поліції в Facebook додали, що стріляв 59-річний мешканець Гостомеля. Постраждалим від кульового поранення виявився житель Ворзеля. У нього діагностували непроникаюче вогнепальне поранення лівої підключичної ділянки.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...