Не поділили спадщину: На Київщині чоловік порубав брата сокирою і хотів перекласти вину на батька

У Київській області зловмисник напав з сокирою на молодшого брата і намагався перекласти вину за вчинений злочин на свого батька. Про це інформує поліція Київщини, передають Патріоти України.

Зловмисник сам зателефонував до поліції. Проте він представившись вигаданим прізвищем повідомив, що в селі Андріївка неподалік міста Сквира на Білоцерківщині батько вдарив свого сина сокирою.

Проте слідчі встановили, що злочин здійснив сам заявник. Як з’ясувалося, батько спільно з обома своїми синами вживали алкоголь. Після застілля батько пішов відпочивати, а молодший син вийшов палити цигарки. Коли чоловік вже повертався до будинку, брат накинувся на нього з сокирою та наніс чотири удари в область голови, шиї та у спину.

За словами правоохоронців, конфлікт виник через спадщину, яку батько забажав переписати на молодшого сина, оскільки старший постійно пиячить.

Зловмисника затримали. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Потерпілий у важкому стані перебуває в лікарні, але стан його стабільний.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...