"Не подобається - не дивіться!": Учасник гурту, що дивує публіку "голими" танцями, відреагував на критику Верещук

Віцепрем’єрка Ірина Верещук розкритикувала концерт гурту «Хамерман знищує віруси» (ХЗВ) на гірськолижному курорті Драгобрат, де артисти виступали зі шкарпетками на статевих органах. Учасник гурту, музичний журналіст Альберт Цукренко заявив у відповідь, що не намагається «пхати свою творчість в очі людям, які цього не хочуть бачити», передають Патріоти України.

«Звісно, що я би був обережнішим зараз в публічному просторі. Ми колись робили фотосесії на вулиці. Зараз я розумію: це теж може тригернути когось. І найголовніше, що хочу сказати: я ніколи не намагався пхати свою творчість в очі людям, які цього не хочуть бачити. А те, що відбувається в клубі з платним входом 18+ після 22-ї години, це мало кого має стосуватися, бо це відбувається за дверима», – наголосив він.

Що стосується образ на вбрання гурту чи тексти пісень, а також розважальні концерти під час війни, як міністерці Ірині Верещук, Цукренко заявив, що має межу між тим, щоб не ранити військових, їхніх рідних й друзів, і тим, щоби допомагати людям відпочити.

«Межа для мене є. Я особисто не хочу травмувати і ніколи не хотів травмувати людей, яких наші перформанси можуть травмувати. Мене часто питають: «Чому ви не йдете на «Євробачення»?» чи «Чому не йдете на якісь конкурси?». Це ще в мирні часи запитували, і зараз так само», – розповів музикант.

Учасник ХЗВ додав, що музиканти «не пхають перформанси туди, де їх можуть побачити непідготовлені люди». Цукренко зазначив, що конфлікти через виступи відбувалися і до війни, а справжня причина скандалів, на його думку, в тому, що люди просто не сприймають такого мистецтва.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...