"Не подобається - не приходь": Власник відомого столичного ресторану обматюкав відвідувачку, жінка шокована

У Києві власник відомого ресторану обматюкав відвідувачку, якій не сподобалася страва. Жінка написала негативний відгук про ресторан Ramen vs Marketing після його відвідування на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України,

Вона назвала заклад розчаруванням року і ґрунтовно пояснила, що саме їй не сподобалося у рамені, який вона замовила в ресторані.

На публікацію відгукнувся власник закладу – він грубо відповів жінці у коментарях, використовуючи лайливі слова, і попросив її не займати місця у ресторані, якщо їй не подобаються страви.

"[Очманіти] (неценз.), хто ти така і звідки взялась?))) Таких гастро критиків за 6 років роботи я бачив [дуже багато] (неценз.). Не подобається – іди далі і не займай посадки", – написав власник ресторану.

Незадовго після цього розлогий коментар щодо події з’явився на сторінці власника закладу у Facebook. У дописі чоловік пояснює, кого можна вважати критиком згідно зі словниками, і називає коментаторів у соціальних мережах некомпетентними.

У коментарях до допису люди розділилися у думках. Більшість людей обурилися такою поведінкою чоловіка і підтримали відвідувачку. Вони зазначали, що "заклад годує в першу чергу звичайних людей, а не критиків, і повинен бути готовим до зворотного зв’язку". Дехто наводив приклади свого негативного досвіду відвідування закладу – комусь нагрубіянили у ресторані, комусь – у соцмережах закладу.

Дехто з коментаторів писав, що про смаки не можна сперечатися, і що люди мають право на свою думку, яка відрізняється від позиції закладу.

Проте дехто підтримав власника – вони писали позитивні відгуки про ресторан і зазначали, що відвідувачі не повинні некомпетентно і неконструктивно критикувати заклад.

Водночас на офіційній сторінці закладу у Facebook станом на цей час ситуацію не коментували.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...