Не помітив через автобус: В Одесі BMW на переході збив жінку з дитиною

Потерпілих забрала швидка допомога і доставила в лікарню.

У вівторок, 12 травня, в Приморському районі Одеси сталася серйозна ДТП, повідомляють Патріоти України.

О 15:30 на вулиці Сегедській, в районі курортного Великого Фонтану, водій на BMW X5 збив жінку з дитиною в візочку. За словами очевидців, жінка переходила проїжджу частину біля знака «пішохідний перехід», але в декількох метрах від самої «зебри».

«На автобусній зупинці "Шоста поліклініка" зупинилася маршрутка, і жінка з візочком вирішила обійти її спереду. У цей момент по другому ряду рухався автомобіль BMW X5, водій якого не побачив з-за автобуса жінку», - розповіли очевидці.
Потерпілих забрала швидка допомога і доставила в лікарню. Жінка була в несвідомому стані. В управлінні патрульної поліції підтвердили факт ДТП, уточнивши, що це сталося біля будинку № 16 на вулиці Сегедськой. За попередньою інформацією, водій BMW скоїв наїзд на пішохідному переході на бабусю і її внучку. Крім того, в поліції стверджують, що госпіталізована дівчинка пересувалася своїм ходом.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.