Не пощастило бідоласі: У центрі Києва постачальник піци потрапив під колеса відразу двох автомобілів (фото)

Потерпілий кур'єр був госпіталізований.

У центрі Києва кур'єр однієї зі столичних піцерій потрапив під колеса одразу двох легкових автомобілів. Потерпілого госпіталізовано, повідомляють Патріоти України.
У другій половині дня кур'єр виїхав на скутері із замовленням ресторану, розташованого на бульварі Шевченка. Два легкових автомобіля не розминулися і збили постачальника піци. Потерпілий кур'єр був госпіталізований.

В результаті аварії в районі Бессарабської площі утворився великий затор. На місці події також присутні члени волонтерської організації "Мотохелп". Кілька екіпажів патрульної поліції оформляють ДТП, інформація про винуватців буде з'ясовуватися в рамках кримінального провадження.


Джерело: Страна

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...