Не пощастило: Нардепка вдруге захворіла на коронавірус

Народний депутат групи "За майбутнє" Ганна Скороход вдруге захворіла на коронавірус. Про це повідомив нардеп від Євросолідарності Олексій Гончаренко в Facebook, передають Патріоти України.

"Депутат групи "За майбутнє" (колишня "Слуга народу") Ганна Скороход захворіла на коронавірус вдруге", - написав він. У квітні 2020 року позафракційний народний депутат Скороход повідомила, що у неї підтвердили COVID-19. Пізніше її та її дитину госпіталізували в інфекційну лікарню через коронавірус.

Ситуація з коронавірусом погіршується. За минулу добу в Україні виявили майже 12 тисяч інфікованих і рекордну кількість смертей за весь час пандемії - 289. Зростає також кількість госпіталізацій. За минулу добу в лікарню потрапили майже 5000 пацієнтів з коронавірусом, це рекордний показник за весь час пандемії.

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...