Не пощастило: Всі футболісти "Шахтаря" не зіграють проти Франції через коронавірус

Команді доведеться обходитися без гравців чемпіона України.
Андрій П'ятов. Фото: прес-служба ФК "Шахтар".

Всі футболісти "Шахтаря" не зіграють за збірну України в товариському матчі з Францією через коронавіруса в донецькому клубі. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на прес-службу УАФ.

У воротаря "гірників" Андрія П'ятова і півзахисника Тараса Степаненка був підтверджений коронавірус, після чого разом з ними на самоізоляцію вирушили інші футболісти "Шахтаря", які були викликані у збірну - Микола Матвієнко, Віктор Коваленко, Марлос і Жуніор Мораес.

Нагадаємо, 7 жовтня підопічні Андрія Шевченка на виїзді проведуть спаринг з Францією. Також Україна зіграє два матчі Ліги націй в Києві з Німеччиною (10 жовтня) та Іспанією (13 жовтня). Збір команди розпочнеться 5 жовтня.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...