Не послухалась лікарів: Після невдалої пластики сідниць жінка виглядає так, ніби носить підгузник (фото)

Стар Дельгідіс хвилює не тільки естетична сторона проблеми. Тепер їй боляче бігати і навіть некомфортно ходити.

33-річна Стар Дельгідіс, яка з 17 років регулярно що-небудь підправляє в своїй зовнішності за допомогою пластичних операцій, в грудні 2018 року зробила в одній з клінік турецького міста Стамбул пластику сідниць - за 17 500 доларів. Як повідомляє видання The Mirror, вставивши імпланти (вдвічі більшого розміру, ніж їй рекомендували лікарі), Стар спочатку була дуже задоволена результатом, передають Патріоти України.

Однак з плином часу сідниці почали обвисати. І в результаті, як визнає жінка, вона почала виглядати, нібито носить підгузник. Вона каже, що над нею всюди сміються. Дельгідіс хвилює не тільки естетична сторона проблеми. Тепер їй боляче бігати і навіть некомфортно ходити - імпланти б'ють її по ногах. Стар змушена спати, надягаючи на ніч дві пари щільних легінсів.

Постраждала тепер шукає хірурга, який міг би підсобити її горю. А також сподівається, що її історія стане пересторогою для інших любительок штучної краси. На думку Стар, вживлення сідничних імплантів - найризикованіша з усіх операцій, які вона виконувала.
А загалом Стар витратила на пластичні операції понад 280 тисяч доларів - в тому числі змінювала розмір грудей, форму носа, губ, щелепи. Вона зробила в цілому понад 200 змін в своїй зовнішності.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...